Om oss

Historia

Stockholm Parkett & Golvslipning AB etablerades 2010 och utför allt inom golvläggning, golvslipning, reperationer och underhåll. Vi har utfört projekt så lite som 5 kvm ända upp till 10 000 kvm runt om i Stor Stockholm. Vår hjälpsamma och vänliga personal är utbildade för att svara på alla dina frågor.

Vår förmåga

Vi strävar efter de bästa golvlösningarna för varje kund. En kombination av lång bransch erfarenhet, yrkeskunnande och ständig vilja att utvecklas gör att vi kan lova hög kvalitet på vårt arbete. STOCKHOLM PARKETT & GOLVSLIPNING är en av Stockholms snabb växande Golvföretag. Vi är experter på alla typer av golv och kan ge dig de lösningar som du behöver.

Hur vi gör det?

Vi erbjuder Dig som kund ett komplett utbud av tjänster för allt du kan tänka Dig behöva för att få just de trägolv och parkett som Du alltid drömt om. Antingen lägger vi ett nytt golv eller så slipar vi upp och renoverar befintliga golv. Vi utför även andra typer av slipningar som till exempel golvslipning, trappslipning, golvlägning, altanslipning, målning och tapetsera. Vi erbjuder er fasta konkurenskraftiga priser.

Tveka inte att hör av dig

Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill ha en kostnadsfri offert.